Manege Handelsstal Cappershaag Bunde Zuid Limburg

paarden africhten paardenhandel manege pensionstalling

IMG_0092Stal Cappershaag
Middels deze site kunt u een indruk krijgen over wie wij zijn en onze activiteiten in de paardensport. Stal Cappershaag is een veelzijdige Sport- Handel en Pensionstal en is gelegen te Bunde in het fraaie Zuid- Limburgse landschap. Wij houden ons voornamelijk bezig met het opleiden van jonge talentvolle dressuurpaarden en de in- en verkoop hiervan, daarnaast is er ook nog een manege en pension gedeelte voor dressuur & springruiters.

 

pensionstalling_paarden_onderhoudManege faciliteiten
Stal Cappershaag is een veelzijdige Sport- Handel en Pensionstal en is gelegen te Bunde in het fraaie Zuid- Limburgse landschap. Wij houden ons voornamelijk bezig met het opleiden van jonge talentvolle dressuurpaarden en de in- en verkoop hiervan, daarnaast is er ook nog een manege en pension gedeelte voor dressuur & springruiters. Kom gerust eens bij ons in de manege kijken.

 

 

stallen_pension_enkelPensionstalling
Pension Stal Cappershaag te Bunde (Meerssen) beschikt over een modern stallencomplex en goede secundaire voorzieningen. Het grootste deel van de stallen is bestemd voor wedstrijd-, handels- en manégepaarden, een ander gedeelte is bestemd en beschikbaar voor pensionstalling. U kunt op afspraak gebruik maken van alle faciliteiten van de manege zowel binnen als buiten.

Proef paardrijles

Tijdens onze proef paardrijles krijgt u een rondleiding en maakt u kennis met de instructeur en de paarden. Omdat het rijden van paarden en pony's meer is dan alleen rondjes rijden willen wij graag weten wat uw praktische ervaring is en zodoende beginnen wij altijd met een proefles.

PROEFLES INFO

 

Uit eigen Stal

Geboren en getogen op Stal Cappershaag en de vrije ruimte voor merry & veulen op onze weide.

Zadelmak en goed verzorgd.

Opgetuigd staat netjes!
Mooi verzorgd en zadelmak afgeleverd.fnrs_paardrijles

Vriendschap voor elkaar

Romances bloeien op tijdens de goede verzorging en de strakke hand van de africhter.Johnsson x Johnsson